EXCLUSIEF: Beelden van Marco Borsato op kids BBQ!

 • Gepubliceerd op Maand geleden

  JustNicolasJustNicolas
  abonnees: 77K

  Marco Borsato wordt al enige tijd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij een BBQ die hij organiseerde met zijn team van The voice of Holland. Marco Borsato ontkent dit. Er zijn wel beelden te vinden van deze BBQ die we graag delen met u.

  ► ABONNEER EN BLIJF OP DE HOOGTE ► bit.ly/2gVusZd

  Hallo! Ik ben JustNicolas en welkom op mijn NLblow kanaal! Wil je niks missen van wat er allemaal gebeurt in NLblow België en NLblow Nederland? Of andere dingen uit de online wereld? Vergeet dan zeker niet te abonneren om niks van te missen!

  »» Doe mee met de Proximus Epic League en win VETTE prijzen: bit.ly/36hYMsm
  » Als ambassadeur word ik betaald voor de gemaakte content.

  ➞ Nieuws melden? DM me op Instagram @nicolasbaeke

  ⇩ VOLG ME

  ➞ Instagram: nicolasbaeke
  ➞ Twitter: nicolasbaeke
  ➞ Twitch: www.twitch.tv/justnicolass
  ➞ Snapchat: www.snapchat.com/add/justpownd
  ➞ Discord: discord.gg/wHhX9aD
  ➞ Facebook: JustNicolass

  ➞ Abonneer: bit.ly/2gVusZd

  ⇩ CONTACT

  Zakelijk: contact@justnicolas.be

JustNicolas +104
JustNicolas

Geloof jij in de beschuldigingen? 👇🏻

Maand geleden
Always right
Always right

Nee....

15 uur geleden
Ronald Blijlevens
Ronald Blijlevens

Ik ben zelf ook niet gevoelloos voor jonge meisjes. Ik begrijp Marco wel.

15 uur geleden
han teisman
han teisman

nee

18 uur geleden
DJOtjeOfficial
DJOtjeOfficial

@HerpKingdoms breinloos figuur

Dag geleden
Dutch Coaster Community
Dutch Coaster Community

Nee

Dag geleden
Faical El +4
Faical El

Is toch prachtig dit als je het zo ziet, Marco gedragt als vader en vermaakt Kids, is wat ik zie

2 dagen geleden
Ango Caris +24
Ango Caris

Ziek makend om zo'n filmpje als beschuldiging te tonen. Dan klopt er toch iets niet in je hoofd als je dit als overschrijdend gedrag noemt!!! Er valt niks maar dan ook werkelijk niks te zien!

3 dagen geleden
Josee Hoogland
Josee Hoogland

Weet niet wat er met de volwassenen is gebeurd maar met deze kinderen zeker niks in deze enge tijd mag je een kind niet eens aankijken dan deug je al niet ik acht marco (ik ken hem niet)niet in staat om zich te vergrijpen aan kinderen vind het een schande om hem daarvan te beschuldigen deze video's zeggen niks alleen dat hij heel aardig is voor de kinderen

Dag geleden
han teisman +1
han teisman

inderdaad helemaal niks

3 dagen geleden
MrDrawforyou +4
MrDrawforyou

Vreemd misschien; op basis van deze beelden kan toch niemand serieus beweren dat Marco Borsato kinderen zou hebben "misbruikt" of "seksueel grensoverschrijdende" dingen heeft gedaan. Buiten dat; ik kan mij niets voorstellen bij Marco Borsato die iets vreselijks met kids zou doen. Je zal maar onschuldig zijn.

2 dagen geleden
tjbontini +109
tjbontini

marco is vooral een vaderlijk persoon in deze videos amicaal zorgzaam en vriendelijk. natuurlijk zou dat een masker kunnen zijn... maar je pakt serieus een aantal videos en geef zeer suggestief commentaar.

7 dagen geleden
familie Rissewijck
familie Rissewijck

@lovingmontasoccer als je er zelf geen problemen mee heb... ik zou het niet oké vinden.

13 uur geleden
lovingmontasoccer
lovingmontasoccer

@familie Rissewijck Op de voetbal vereniging heb ik het ook meegemaakt dat een trainer zo dicht bij mij kwam! En dat geeft een familie gevoel! Een mens die het beste met je voor heeft en geeft affectie daar is niks mis mee of je moet zeggen neem afstand! Marit was duidelijk lekker in haar vel en waardeerde Marco!

15 uur geleden
B. +1
B.

@familie Rissewijck Dit is precies wat ik wilde typen.

2 dagen geleden
familie Rissewijck +3
familie Rissewijck

Het is geen normaal gedrag dat hij zo close is met zijn kandidaten. Of hij nu wat verkeerds heeft gedaan of niet. Heletijd een kind willen aanraken, terwijl je merkt aan het meisje dat xe afstand probeerd te houden. Bijna alle kandidaten een kus op het hoofd geven. Ik heb het altijd al naar gevonden. Een volwassen man hoort niet zo met kinderen om te gaan, vind het apart dat mensen het oké vinden. En vaak is het ook een masker, goede familieman zou een kind toch nooit aanraken? Vooral bij dit soort zaken hoor je altijd, goh had het noooooit verwacht van deze persoon.... dat is dus ook de valkuil telkens met die viezerikken. Ik zeg niet dat hij het heeft gedaan, maar door wat ik jaren heb gezien en gevoelt zou het me niet verbazen dat die meisjes de waarheid spraken.

3 dagen geleden
No Name
No Name

@Esmee🥰 “heefd”

3 dagen geleden
N Journey +38
N Journey

Video zegt totaal niks; een vrolijke haast vaderlijke baas die kinderen weet te vermaken met een mega BBQ

2 dagen geleden
lovingmontasoccer
lovingmontasoccer

@Emily-Rose ter Maat Rot jij even op met je MeToo mannen jacht!

16 uur geleden
Marieke Van der Kooij
Marieke Van der Kooij

Lekker bbq

Dag geleden
Marc Overzee +2
Marc Overzee

@Emily-Rose ter Maat Is dat bewezen???

Dag geleden
Emily-Rose ter Maat +5
Emily-Rose ter Maat

Hij heeft jonge meiden op onaangename plekken betast, dat is niet vaderlijk.

2 dagen geleden
Ann +363
Ann

Hier kan je niks uit opmaken. Hij geeft gewoon een uitgebreid feestje voor de deelnemers van the voice kids. Dat hij dichtbij stond was omdat er gefilmd werd, daar was niks ongepast aan. Laten we gewoon afwachten wat de rechtszaak naar buiten gaat brengen.

Maand geleden
Marieke Van der Kooij
Marieke Van der Kooij

Top uitleg !!

Dag geleden
Samsung Galaxy
Samsung Galaxy

topje van de ijsberg. 29 aangiftes

Dag geleden
Wendy Bergsma
Wendy Bergsma

@Tomy Yon helemaal mee eens. Hij was en is nogsteeds mijn grootste voorbeeld.

Dag geleden
Wendy Bergsma
Wendy Bergsma

@[Mr]Robert oh ja... Mike is in mijn ogen onschuldig. Ik zie hem zoiets niet doen. En Marco eigenlijk ook niet. Ali weet ik niet, waarschijnlijk ook niet hoor. Toch maar afwachten voor de rechtszaam

Dag geleden
CR0NO
CR0NO

@jan jansen je hebt totaal niets van mijn comment begrepen , gezien je reactie. Te dom om te poepen

2 dagen geleden
Bas X +37
Bas X

Ik vind dat hij niets fout doet op dat filmpje. Het is een selfie filmpje, waardoor het lastig is om samen op beeld te staan, ze staan dus dichtbij elkaar. Ik vind dat we ons niet schuldig mogen maken aan een heksenjacht, totdat de rechter een uitspraak heeft gedaan. En zelfs dan moet je waarschijnlijk nog hoger beroep afwachten.

Maand geleden
Jose Terwal
Jose Terwal

Er is toch niets op aan te merken. Geeft gewoon een bbq voor iedereen met hel leuken dingen te doen.

Dag geleden
Dani😋🤝 +2
Dani😋🤝

@STRAPPING YOUNG JUZZ dit is meerdere jaren geleden lmfao toen bestond corona niet eens

4 dagen geleden
STRAPPING YOUNG JUZZ +2
STRAPPING YOUNG JUZZ

Lekker coronaproof ook weer maar ja,seksuele driften overklassen alle regels he gekke marco

Maand geleden
STRAPPING YOUNG JUZZ
STRAPPING YOUNG JUZZ

Lekker coronaproof ook weer

Maand geleden
noop013 +3
noop013

Gewoon eerst de zaak afwachten, en niet gelijk oordelen,, dat deden ze in 1500/1700 met de heksen. Ik hoop dat we wat wijzer in al die tijd zijn geworden en onze besluitvorming niet laten leiden door emotie.

3 dagen geleden
lovingmontasoccer
lovingmontasoccer

Van deze beelden kun je niks maken! Het meisje was duidelijk ontspannen en vond zijn gezelschap fijn! Ik kan niet zeggen wat er achter de schermen is gebeurd! Als er iets gebeurd konde zijn dan was het nadat hij met Marit gepraten had want tijdens de video toont ze geen angst of een teken dat zij zich ongemakkelijk voelt! Wat mij ook opvalt is dat Marco te dichtbij mensen komt, En ook hier was hij heel erg dichtbij en als hij dat te veel doet dan kunnen inderdaad mensen erover beginnen te klagen! Ik heb een video gezien van hem wat er veel slimmer uit zag en dat is in de Voice Kids! Daar zat hij met de handen op de heupen en het boven been en hij legde zijn hand centraal op haar borst en Linda De Mol heeft het gezien en niet ingesprongen! En het ziet ernaar uit dat het een mentale stoornis is, ik ben van mening de mensen om Marco heen zijn ook schuldig dat zij hem er niet op aangesproken hebben of dat ze de deelnemers onder bescherming namen! Maar ik heb geen bewijs gezien dat hij daadwerkelijk bestraft moet worden en ik vind het ook belaggelijk dat hij gecanceld worden is door die stomme MeToo beweging die overigens veel te ver gaat! Want het is ook Tyranny om plotseling de rechten van de mannen te ontnemen en het is schandalig dat het onschuldige mannen zijn die veroordeeld worden! MeToo jij moet je schamen!

16 uur geleden
Demi Ubags +10
Demi Ubags

tegenwoordig kan een kusjes smily al verkeerd zijn. Waarom gaan mensen al oordelen voor dat er een onderzoek is geweest en de rechter uitspraak heeft gedaan? Denk dat je als persoon dan iets van spreken heb als er uitspraken zijn gedaan.

6 dagen geleden
Team Rocketharderwijk +30
Team Rocketharderwijk

Ik heb al meer filmpjes gezien maar ook daarop is er niet iets te zien waarvan je denkt dat hij te ver gaat. Hij omhelst de kinderen wel maar goed is dat dan overschrijdend gedrag. Ik heb het vermoeden dat het allemaal groter wordt gemaakt dan het is in werkelijkheid. Maar als die wel iets heeft gedaan watniet door de beugel kan dan moet die uiterraad bestraft worden. Maar zoals ik zeg op de beelden die ik gezien heb kan ik niets uit opmaken.

Maand geleden
Reconquista
Reconquista

@lovingmontasoccer - Wat een onzin. De slachtoffers (bijna 30 inmiddels) valt helemaal niets te verwijten. Je loopt hier nou een stelletje zedendaders te verdedigen en probeert de slachtoffers verdacht te maken.

22 minuten geleden
lovingmontasoccer
lovingmontasoccer

Er zijn ook alleen stande moeders die brengen dochters het in de kop om deze onzin te doen om een man te beschuldigen! Waarschijnlijk omdat haar ex haar pijn heeft gedaan! Wat vrouwen daarmee doen is dat ze in loop van tijd weer niet serieus worden genomen! Dus het is ook aan de vrouwen om andere manipulerende vrouwen de kop in te drukken! Maar ja vrouwen luisteren ook al niet naar elkaar onderling en ze stemmen met alles mee met wat ze zeggen, het gaat ja ja ja yeah you go girl! Dus ze leren ook niks! Wat ik niet wil zeggen is dat er geen vrouwen met verstand zijn daar hebben wij ook een hele berg van! Maar ja de toxic vrouwen leven in een eigen wereld en die zijn net zo gevaarlijk als toxic mannen!

15 uur geleden
ansjovis nl +1
ansjovis nl

@Reconquista Ik hoop dat die beerput opengaat! Eerst geloofde ik niet dat Marco Borsato misbruik van jonge meisjes heeft gemaakt. Maar wat er nu weer gebeurd is bij The Voice, die bandleider Jeroen Rietbergen die het toegeeft, en Ali B. die aangeklaagd is. Er gebeurd veel meer dan wij denken achter de schermen! Ik hoop niet dat die BN-ers hier zomaar mee weg komen.

10 dagen geleden
Reconquista +3
Reconquista

​@ansjovis nl - Er zijn natuurlijk ook verklaringen van 3 meisjes en volgens John van den Heuvel ook bewijzen die wij nog niet kennen. Als je dan vandaag weer ziet dat ook zijn Voice maatjes Jeroen Rietbergen en Ali B. hetzelfde gedrag vertonen en er ook nu weer aangifte is gedaan dan begin ik wel een patroon te zien.

10 dagen geleden
ansjovis nl +5
ansjovis nl

Ik zie er niets kwaads in, in deze filmbeelden. Hij knuffelt dat meisje alleen maar. Tegenwoordig wordt alles al sexueel misbruik genoemd. Marco is gewoon een aanrakerig type!

Maand geleden
Robbert Segers +17
Robbert Segers

This aged well…

4 dagen geleden
pauly schuller +9
pauly schuller

walgelijk om iemand te beschuldigen voor heel NORMAAl gedrag we zijn mensen die elkaar aan raken niets mis mee !!!!

10 dagen geleden
SilahsIz kuvvet1905 +2
SilahsIz kuvvet1905

hij moet gewoon afstand nemen en normaal doen.

4 dagen geleden
Reconquista
Reconquista

Als dit alles was dan had niemand er van opgekeken maar als notoire vreemdganger, verklaringen van 3 minderjarige meisjes en bewijs dat we nog niet kennen (John van den Heuvel) zou je je misschien toch eens achter de oren moeten krabben. Vreemd dat je deze reactie plaatst op de dag dat bekend wordt dat zijn Voice maatjes Jeroen Rietbergen en Ali B. hetzelfde gedrag vertoonde en er aangifte is gedaan. Ik begin een patroon te zien.

10 dagen geleden
tine no +71
tine no

Je ziet dat het meisje haar hoofd heel erg schuin houd, probeert iets van hem af te staan. Het is namelijk niet normaal dat iemand zo dicht tegen je aan staat , dat doe je meestal alleen met mensen die heel dicht bij jou staan zoals b.v je ouders of broers of zussen, meestal met mensen die je echt heel goed kent en vertrouwd. Als buitenstaander van de vertrouwenskring van het kind is het niet gepast om als volwassenen om zo dicht tegen een kind aan te staan of aan te raken. Het gaat er om dat we als volwassenen goed over nadenken wat gepaste grenzen zijn.

9 dagen geleden
Moo Niekje +2
Moo Niekje

Doe ff normaal joh....echt hoor..,mensen vertrutten totaal!!!

3 dagen geleden
Adran Scyth +3
Adran Scyth

wat een onzin, je ziet dingen die er niet zijn, maak is een afspraak bij de huisarts

4 dagen geleden
Louise Anna +3
Louise Anna

Precies! 😉 daar heb je heel goed over na gedacht. Helaas zijn de meeste ouders niet zo kritisch die stuuren klaarblijkelijk zelfs hun bloedeigen kinderen op hotelovernachtingen van de voice puur en alleen er bekende bn'ers zijn. Net als bij Neverland dat pretpark van Michael Jackson waar kinderen mochten blijven van hun ouders... ouders zouden op hun kinderen moeten passen! Ipv laks te zijn en ze bloot te stellen aan allerlei gevaren!

4 dagen geleden
luka lotze +1
luka lotze

dit zou de nummer 1 comment moeten zijn onder deze video!

4 dagen geleden
Denise rosario +3
Denise rosario

Hij houd netjes zijn handen thuis en ze zijn aan het filmen het meisje is klein dus om ee goed op te staan moet je meer tegen doe persoon aan staan er is geen probleem

5 dagen geleden
bart de jong +7
bart de jong

niks verkeerds gezien mensen van deze leeftijd raken kinderen aan zonder er maar een verkeerde gedachten er bij te hebben

9 dagen geleden
Angelique Schreven-Reinsma
Angelique Schreven-Reinsma

Niets geks, video meisje vasthoudend gezellig h Kletsend als een vader. En Leontien etc waren er toch ook altijd bij. Ik vind ,denk maar vooral hoop voor hem en zijn gezin dat het niet zo is en hij zich echt van geen kwaad bewust is. Vaderfiguurlijke rol. Sympathiek. Scheve schaats gereden ja, maar deze beschuldigingen nee!

2 dagen geleden
Dannny Mooren +1
Dannny Mooren

echte familie man hahahaha

4 dagen geleden
John Schut
John Schut

Wat zijn het voor zieke tijden als we achter dit vriendelijke gedrag van Marco Borsato iets ziekelijks zien… Dat zou meer over ons dan over Marco zeggen.

14 uur geleden
Maart18x +32
Maart18x

Dat kinder-wonderland van hem lijkt wel geïnspireerd te zijn op Michael Jacksons Neverland😂

27 dagen geleden
Daantjuh De Gekste
Daantjuh De Gekste

#Roddelpraat #Toppers!

2 dagen geleden
tjbontini +12
tjbontini

deze upload zegt meer over de uploader dan over marco... wat een triest figuur... dat je zo views moet scoren zeg

7 dagen geleden
Anke van de berg +11
Anke van de berg

Marco zal wel vreemd zijn gegaan , maar kinderen geloof ik totaal niet . Het filmpje zeg niets

5 dagen geleden
Butterfly Watching +1
Butterfly Watching

Nee dan moet je maar iets meer kijken naar de ook beelden tijdens de schow. Maar ook amikaal omgang kan ook wel enigzings als not done bij kinderen zeker zo jong als hier.

2 dagen geleden
Martijn Bastiaans +20
Martijn Bastiaans

Vooralsnog zijn het vooral roddels en achterklap en Marco's woord tegen die van die moeder, hij is nu al veroordeeld dankzij trial by media maar je bent nog altijd onschuldig tot schuld is bewezen dus niemand weet hoe het zit, jij niet, ik niet niemand niet behalve de direct betrokkenen en de waarheid zal boven tafel komen al zie ik het geen rechtzaak worden.

Maand geleden
Reconquista
Reconquista

@Marieke Van der Kooij - "gaat alleen maar soms"... What?? Gaat het alleen maar om geld of soms om geld? Die zin klopt niet. Maar afgezien daarvan hebben bijna 30 mensen verklaard tegen de 4 viespeuken inclusief medewerkers van het programma dus je kan hier nu wel de slachtoffers zwart gaan maken, en ik vraag me ook af waarom je dat doet, maar dat raakt natuurlijk kant nog wal.

17 seconden geleden
Marieke Van der Kooij
Marieke Van der Kooij

Waar niks van klopt ,gaat alleen maar soms om geld of aandacht .

Dag geleden
Marieke Van der Kooij
Marieke Van der Kooij

Altijd komen roddels voor dus ook in showbizz

Dag geleden
Paul Gleysteen
Paul Gleysteen

Waarom heeft hij zijn excuses aangeboden tegen over die moeder? Die dat opgenomen heeft. Op deze beelden zie ik niks waarvoor je excuses voor zou moeten aanbieden. Maar wat ik heb begrepen was dat een huilende Marco B zijn excuses aanbood. Dat werpt toch wel vragen op.

7 dagen geleden
Reconquista
Reconquista

@Martijn Bastiaans - Ik ben geen rechter dus ik heb geen technisch bewijs nodig. Ik acht ze bij deze schuldig aan laakbaar gedrag en in sommige gevallen strafbaar gedrag. Als zoveel mensen hetzelfde verklaren en zelfs figuren rondom het programma zeggen dat ze dit al jaren wisten dan kan je dat geen toeval meer noemen of al die mensen als leugenaars wegzetten. Het is voor mijn duidelijk.

9 dagen geleden
S.GoogleStreetViewCars +1
S.GoogleStreetViewCars

Beetje jammer dat je de titel nu misbruikt om meer kijkcijfers te pakken. Ik zou zeggen pas het aan, want met deze beelden maak je je zelf echt niet beter van.

4 dagen geleden
Rebel & Rob 🅥 +1
Rebel & Rob 🅥

Die BBQ heeft niets te maken met de aangifte die tegen Marco gedaan zijn

29 dagen geleden
mir mir +8
mir mir

Bah wat ziek deze video. Ga iets zinnigs doen met je leven ipv mensen beschuldigen van iets wat er niet is. Mensen die dit doen hebben zelf last van een dergelijk gedrag.

7 dagen geleden
guido beekelaar +1
guido beekelaar

Dus t is nooit gebeurd ? Bijzonder

5 dagen geleden
vera beek
vera beek

Hoewel iedereen zegt dat er niks mis mee is heb ik nu wel een paar filmpjes gezien waar bij ik wel vind dat hij zo in je space zit. Dit meisje voelt zich duidelijk ongemakkelijk. Dit is een zaken relatie hè met een meisje die hij misschien een paar x ziet. Het is niet der vader broer etc. Ik weet niks van wat die vent wel of niet heeft gedaan maar hij is zo amicaal. Begin steeds te denken dat hij gewoon te dom is om dit te snappen maar niet echt kwade bedoelingen heeft. Tijd zal het leren.

Dag geleden
altcurrent +1
altcurrent

Tuurlijk kijk je zo anders naar de beelden. Maar het zijn geheel onschuldige beelden

5 dagen geleden
112 Hulpdiensten Lansingerland +24
112 Hulpdiensten Lansingerland

Leuke video en interessant.

Maand geleden
perenkaas +4
perenkaas

HAHAHHAHAHA JE HEBT HET NOG NIET EENS BEKENEN * oops capslock

Maand geleden
Gert Tuinstra +33
Gert Tuinstra

Belachlijk dat je dit als publiekstrekker gebruikt om je video maar te bekijken. Als het zo is want niets is nog bewezen dan is het zo! Maar deze video wijst helemaal niets uit naar enige sexueel gevoel jaar jonge meisjes van hem. Alles maar voor views! Walgelijk!

Maand geleden
gerrit prins +6
gerrit prins

dit is weer zo en loser die over de rug van een ander volgers probeert te krijgen , wat deze youtuber laat zien waar het mis gaat

Maand geleden
Peter Looij +4
Peter Looij

Misschien een idee om alles even te laten rusten? Voor niemand goed om ermee aan de haal te gaan. Dit zelf slaat nergens op natuurlijk. Dit is zoeken.

Maand geleden
Ronald Blijlevens +2
Ronald Blijlevens

Eigenlijk is het gedrag wat alle mensen zouden moeten vertonen. Mensen zijn gemaakt om met elkaar te knuffelen, en goed vast te pakken. Ook tussen volwassenen en kinderen. Dus eigenlijk is het heel natuurlijk wat ik zie. Het gevaar is alleen dat de volgende stap dan wel sneller gemaakt is. En daar ligt wel een grens.

4 dagen geleden
Ronald Blijlevens
Ronald Blijlevens

Ik ben zelf ook niet gevoelloos voor jonge meisjes. Ik begrijp Marco wel.

15 uur geleden
Esther +5
Esther

"Seksueel overschrijdend gedrag op een barbecue ... (met kinderen)" 😂

17 dagen geleden
Yannick +11
Yannick

Credits to Roddelpraat!

Maand geleden
Seppe Merveille
Seppe Merveille

Voor?

5 dagen geleden
Ruby Ann
Ruby Ann

Ik vind het volgens Marco een beetje overdreven.. Een tik op de schouder of heup doen we zelf ook bij vrienden of kennissen. Dit is in mijn ogen geen aanranding of zo, als je je zo had gevoeld zeg het hem dan misschien bedoeld die het niet zo... Überhaupt, hij heeft veel shit gedaan hij is vreemd gegaan maar dat was met een oudere vrouw die ouder was dan z'n vrouw zelf dus waarom zou die dan opeens aan jongere zitten als die stieme. Van oudere houd? Van Ali B ja geloof het helemaal maar persoonlijk van marco vind ik het een beetje bullshit. Je kan je zo voelen maar betekend niet meteen dat het zo was. Mensen vergeten het verschil tussen gevoel en echt zijn....ik ga veel haat krijgen maar ik zeg gewoon mijn mening

4 dagen geleden
Mart Gerrits
Mart Gerrits

Dit zegt meer over deze programmamaker dan over Marco.

2 dagen geleden
Monique zarki +23
Monique zarki

Kreeg altijd een naar gevoel hoe hij toen met Maan omging en ik denk dat de beschuldigingen waar zijn.

Maand geleden
Marieke Van der Kooij
Marieke Van der Kooij

Maan heeft wel gewonnen ,met Marco als Coach!

Dag geleden
ansjovis nl +1
ansjovis nl

Maan was toen 19! Ook natuurlijk jong, maar officieel al volwassen. En Maan wilde zelf ook graag, het gebeurde niet tegen haar wil. Op filmpjes uit die tijd zie je haar heel verliefd naar Marco kijken!

3 dagen geleden
resco paunussa/matoerbongs
resco paunussa/matoerbongs

@Monique zarki ze doet net zo goed mee. En nu zwijgt ze dat over Marco 😆 alles staat gewoon hier op YouTube. Kijk en oordeel zelf maar 😊 succes

9 dagen geleden
Monique zarki +1
Monique zarki

@resco paunussa/matoerbongs ze was nog een kind dus haar ouders waren de schuldigen

9 dagen geleden
resco paunussa/matoerbongs +1
resco paunussa/matoerbongs

Staan genoeg filmpjes van maan en marco samen .zo te merken döet ze gewoon mee .speciaal voor haar carrière

9 dagen geleden
Frits Rits +20
Frits Rits

HAHAHAHA! De opening van deze video is echt legendarisch.

Maand geleden
Manon Vorstenbosch
Manon Vorstenbosch

Alleeekes

4 dagen geleden
Hendrik van Roem +1
Hendrik van Roem

Vind je het normaal om een kinder youtube beelden te pakken zonder enige credits in de bio? het is al een walgelijke zaak en jij doet dit alleen maar op clicks te krijgen met enig sinds respect voor een andere creator?

5 dagen geleden
Wolf Blitzer +17
Wolf Blitzer

Heel geniepig kereltje.

Maand geleden
Alonsodagoat
Alonsodagoat

Jij bent geniepig de hele tijd hem zwart maken terwijl zijn rechtszaak nog moet komen en wanneer hij onschuldig blijkt is de schade al aangericht

9 dagen geleden
Sarah Weis +7
Sarah Weis

Wel of niet gedaan, als hij maar oprot met zijn gekrijs.

28 dagen geleden
Jennifer Van seters +4
Jennifer Van seters

Iedereen moet gewoon ophouden met hun standaard gelul. Iedereen praat met alle winden mee terwijl ze niks weten. Op een filmpje waar die met een kind op 10cm afstand staat word al geoordeeld dat hij ze bij wijze van aan heeft gerand. Nou hou op, wacht gewoon tot er bewijs is dat het echt is. Ipv zo'n kerel het leven zuur maken door van alles over hem te lullen. Hoe vaak gebeurd het dat de media iets 100x groter maakt dan dat het is?

22 dagen geleden
Lique Itzig Heine +3
Lique Itzig Heine

Idd lekker makkelijk om iemand zwart te maken alleen maar door geruchten. Niet altijd maar geloven wat je voor gespiegeld krijgt. Dit filmpje vond ik zo niet ter zake doende. Die man heeft zelf een aantal kinderen en vond zijn gedrag niet vreemd of alarmerend, en vond t op geen enkel moment grens overschrijdend. Je word eigenlijk bang gemaakt ooit nog kind een knuffel te geven. Stel je voor, gewoon affectie tonen voor iemand, kan echt niet meer blijkbaar.

16 dagen geleden
U tube fun +3
U tube fun

Borsato Neverland

Maand geleden
Greetje Nijdam +3
Greetje Nijdam

Waarom jat jij het filmpje van het meisje dat in beeld is. Dit is haar content en niet van jou.

19 dagen geleden
Reconquista
Reconquista

Alles wat je op social media gooit is vanaf dat moment van iedereen.

10 dagen geleden
Sarah Weis +3
Sarah Weis

Schuldig of niet: alleen al voor zijn valse gezang moet hij al opgesloten worden..... Italiaanse vrienden horen opeens bekende platen uit Italië maar dan ineens met een hele vreemde taal... Dat ik zeg: oh jee is hij weer bezig met het jatten van andermans muziek.... Alleen daarvoor moet hij al opgesloten worden...hahaha..

Maand geleden
DikkieDikism
DikkieDikism

Zie echt niets bijzonders. Dit is zoals de gemiddelde vader ook doet, dan mag je vindrn dat hij dat dan niet bij een ander zijn dochter zou moeten doen, maar in Italië is dit doodnormaal en zelfs nog terughoudend, moet je niet vergeten want Marco is natuurlijk volbloed Italiaans en komt er vandaan en verhuist er weer naar terug.

Dag geleden
The Doctor is Out
The Doctor is Out

Iedereen herkent dat wel, op een BBQ nu eenmaal moelijk kunnen kiezen tussen tafellaken en servet.

Maand geleden
Aimee Malfliet +12
Aimee Malfliet

Die klacht gaat niet over die BBQ maar over een meisje die haar familie een hechte band had met Borsato

Maand geleden
JustNicolas +1
JustNicolas

Gaat over beiden!

Maand geleden
Mark Goulooze
Mark Goulooze

Helemaal niks te zien er is niks gebeurt hij heeft niks fout gedaan en is onschuldig all die verhalen en er is niks te zien

2 dagen geleden
M
M

Wat men niet ziet (net buiten beeld) , is de hand van Marco, op haar bil.... 🤡

Dag geleden
Marina Nagtegaal
Marina Nagtegaal

Waar ik alleen aan denk is, waarom probeert hij op deze manier kids probeert te overtuigen om bij hem in het team te komen. Ze willen een goeie zang coach toch?

21 dag geleden
Norman Rozenblad +6
Norman Rozenblad

Ja en wat wil je nou met deze video wtf laten we gewoon afwachten....

Maand geleden
Asmae Amar Aissa
Asmae Amar Aissa

Waar is het grensoverschrijdend gedrag van Marco te zien dan? Beetje jammer dat je op deze manier views wilt binnenharken.

2 dagen geleden
TheMrarrie18 +1
TheMrarrie18

Je kunt toch gewoon achter iemand zitten? Hij pakt haar schouder vast en drukt z'n hele hoofd tegen dat van haar. Kom op, ze is toch geen familie?

17 dagen geleden
Seppe Merveille
Seppe Merveille

Dus als je geen familie bent mag je niet hoofd tegen hoofd staan?.. wat voor een asociaal persoon ben jij seg…😅😂

5 dagen geleden
Francis Balemansj
Francis Balemansj

Hij komt weer flink in het nieuws bij boos..

5 dagen geleden
JB K +1
JB K

Hij lijkt wel een beetje aangeschoten. Je hebt nu eenmaal mensen die altijd heel handtastelijk zijn. Italiaans misschien. Kan vervelend zijn, dan moet je dat aangeven.

5 dagen geleden
Jacky Middelkoop
Jacky Middelkoop

Nou erg zeg plus hij zet zich zelf dan echt niet op camera😁als hij iets zou willen van een kind

3 dagen geleden
Peter K +1
Peter K

Wat een gelul. Je ziet iemand die enthousiast vertelt over een feestdag. Dit bewijst helemaal niets.

5 dagen geleden
Super Girl!
Super Girl!

The voice komt vorlopig niet op tv😢🤬

4 dagen geleden
stoere bubbels +4
stoere bubbels

ik zoek naar bbq recepten, wrm staat dit ertussen xD hahahah

Maand geleden
Anoniem
Anoniem

Waar waren de ouders dan?

Dag geleden
Kim Yes
Kim Yes

Hij heeft ook kinderen en ik heb ook kinderen, Ik kan hem niet vergeven.Is hij een man of een beest?

3 dagen geleden
Vahn Williams
Vahn Williams

Na wat we weten is dit smerig omdat we weten dat hij achterliggende gedachtes heeft! Maar als dit iemand anders geweest was had niemand raar op gekeken, sympathieke mensen bestaan ook

2 dagen geleden
Bram
Bram

Er is vele meer aan de hand op de Nederlandse televisie binnen the voice! Zoek op het programma BOOS op youtube. Er lopen nu meerdere aangiftes.

5 dagen geleden
D Peters
D Peters

Mag dat niet dan? Ze gaan het ervan maken dat een volwassen geen kind meer mag knuffelen.. lang leve social distancing hè

4 dagen geleden
Archangel Tyrael +8
Archangel Tyrael

Die vrouw ging eerst naar de media ipv. de politie. Ik geloof helemaal niets van die beschuldigingen. Als zoiets echt gebeurt ga je niet 6 jaar later opeens naar de media.

Maand geleden
NOOD BROODRJE +6
NOOD BROODRJE

Dit zijn niet de juiste niet de juiste beelden

Maand geleden
Mercy Evia +17
Mercy Evia

ik geloof het zeker dat het waar is, kijk hoe ongemakkelijk dat meisje staat. Met die enge man met zijn hele lichaam tegen haar aan

Maand geleden
koos ligthart
koos ligthart

Dat viel mij ook op. En door al die dingen te benoemen lijkt het wel een kinderlokker 😉

9 dagen geleden
Mercy Evia
Mercy Evia

@Liefs Mies&Joey waar heb je het over? Vroeger was er geen sociaal media. Heeft niks met tegenwoordig mag je niks meer. Dit kon vroeger niet nu niet en nooit niet.

20 dagen geleden
Liefs Mies&Joey
Liefs Mies&Joey

Maar tegenwoordig mag je niks meer. Er zijn mensen die wat vaker iemand aanraken tijdens het praten bijvoorbeeld gewoon je schouder even aanraken ofzo maar nee hoor het mag niet meer

20 dagen geleden
Ouwe garde 69
Ouwe garde 69

Viespeuk 🤮

Maand geleden
Mercy Evia +1
Mercy Evia

@Wiggeltje pardon? Kom niet met deze bullshit hier.

Maand geleden
Rien van Duivenbode +2
Rien van Duivenbode

Zo de waard is vertrouwd hij zijn gasten…….

9 dagen geleden
Snoop +1
Snoop

NOOIT MEER ALI B ! JAAAAAA!

9 dagen geleden
Willemien Smits
Willemien Smits

WALCHELIJK DIT SOORT GASTEN EN VIDEO S , OOK YVONNE KOLDEWIJER DIE DURFT ZELFS HAAR REACTIES UIT TE ZETTEN, YVONNE BEN OOK ZO FLINK OM JE REACTIES TEGEMOET TE ZIEN

22 uur geleden
Sophia Rahma
Sophia Rahma

nou ik geloof dat het meer dan die 3 meisjes waren maar zze er nog gwn niet mee durven uit te komen weet je?

4 dagen geleden
M
M

Ik snap werkelijk waar niet waar er erg is aan deze videos??

3 dagen geleden
Niels Willems
Niels Willems

Sensatie maken van niks.....dit filmpje zegt niks.

2 dagen geleden
Supportive App +1
Supportive App

Trail by suggestion... what a bullshit! Echte bewijzen en niet dit soort suggestieve shit Nicolas! Ga jezelf eens serieus nemen!

5 dagen geleden
John
John

Geloof er geen zak van, er zit absoluut niks kwaads achter..

15 uur geleden
andy werven
andy werven

Ach je hoeft er als zanger maar op beeld te komen en dingen vragen en dat hij aan de voor kant van schouder zat dat is nog geen betasting mensen willen overal een betasting van maken

2 dagen geleden
Miss b
Miss b

Hij staat wel erg dichtbij t meisje ze wijkt helemaal uit man wtf

6 dagen geleden
realprophet1 +1
realprophet1

Hier kun je geen rechtzaak mee winnen. De rechter zal je aankijken en vragen of je ook echt bewijs hebt om een zaak te beginnen ? Vreemd gaan bij 'Leontine', één meid die in de media roept en een video van een BBQ en dan denken sterk te staan in de rechtzaal. Ik wens de juristen veel succes.... maar dit gaat hem niet worden, kan ik je nu al vertellen.

21 dag geleden
realprophet1
realprophet1

Dit zijn holle bewijzen, je hebt dan eigenlijk niets in handen. De tegenpartij blaast je weg.

21 dag geleden
Mj Alderliefsten +1
Mj Alderliefsten

Iemand die zulke depressieve muziek maakt is zelf ook niet in orde blijkt maar weer

3 dagen geleden
angela estrada +1
angela estrada

Niks verkeerds gezien . Ik geloof niets van.

4 dagen geleden
Jack van den Broek +1
Jack van den Broek

Nee ! niks aan de hand !

5 dagen geleden
adam adams
adam adams

het moet maar eens bewezen moeten worden die beschuldigingen

24 dagen geleden
davy hofstee +10
davy hofstee

Hij heeft het geprobeerd met heel veel..Hij heeft ze niet gedwongen ofzo..Maan vondt het zelf wel leuk, maar die heeft Ali B ook gedaan daarna..Dus hij is te ver gegaan denk ik met te jonge meisjes... Zelf onderduiken en nix zeggen zegt genoeg ...

Maand geleden
Lea Slangen
Lea Slangen

@Sarah Weis maan was 18

12 dagen geleden
Ekim Andersom
Ekim Andersom

@Sarah Weis Maan was geen 15

12 dagen geleden
Sarah Weis
Sarah Weis

Toen was Maan nog maar 15 jaar.. En Andre Hazes Sr zat ook te kloten met de destijds 14-jarige Rachel..

28 dagen geleden
veradieter1 +11
veradieter1

Marco valt op jonge meisjes en vrouwen.Iris de hond was 22 jaar.Maan was 17 Is niet normaal hoe hij aan die meisjes zit.

Maand geleden
Ekim Andersom
Ekim Andersom

Alle mannen vallen op jonge vrouwen. Is niks nieuws.

12 dagen geleden
J vD
J vD

@davy hofstee ja dat kan idd wel wanneer je zelf 20 ofzo bent, maar niet wanneer die guy 50+ jaar is

26 dagen geleden
Rianne - +2
Rianne -

@davy hofstee Dat kan niet. Als volwassene moet je van iedereen onder de 18 afblijven...

26 dagen geleden
davy hofstee +5
davy hofstee

Maan was 16 of 17...Dat is wel jong maar dat kan nog wel...Daar onder kan niet en hoe hij meisjes van 14 vast pakt 🙈

Maand geleden
veradieter1 +2
veradieter1

Het slachtoffer is weer slachtoffer ze wordt niet gelooft.Schandalig daarom zeggen mensen die misbruikt zijn geweest niks.Heb er ervaring mee.

Maand geleden
Thijn van Ginneken
Thijn van Ginneken

Nee dit zou hij nooit doen denk ik als het waar is vind ik het echt slecht voorbeeld

4 dagen geleden
Maarten Lenders
Maarten Lenders

Filmpjes niks aan de hand maar ja de beschuldigingen zijn er wel dus ja

2 dagen geleden
Modi Aharchaou
Modi Aharchaou

wat een onzin dit ,nu zijn we op heksenjacht...

3 dagen geleden
S. Fernandes +48
S. Fernandes

Het 2e filmpje gaat nog verder, je hebt de korte versie, dan pas wordt het interessant wat Marco daar doet.

Maand geleden
itsyaboy snake
itsyaboy snake

@Bernard de bever past ook goed bij deze tijd als je gaat kijken wie er in de overheid zitten

3 dagen geleden
Bernard de bever +1
Bernard de bever

@induquestions • 126 years ago past idd goed bij jouw tijd ga dus maar snel terug naar Rome

4 dagen geleden
induquestions • 126 years ago
induquestions • 126 years ago

@itsyaboy snake ja maar wel met het losse mes, zodat het dus langzaam gaat. De guillotine is namelijk een vrij snelle en pijnloos dood.

4 dagen geleden
Louise Anna
Louise Anna

Zoiezo raar dat je vreende mensen zomaar wilt aanraken ...

4 dagen geleden
Azra Gurel
Azra Gurel

@S. Fernandes p

4 dagen geleden
Michel Brussee
Michel Brussee

Tissues boven je bed😂😂😂

Maand geleden
Lisa +1
Lisa

Je titel klopt niet!

6 dagen geleden
Cynthia Ottens
Cynthia Ottens

Ze plaatste de video toch zelf.

18 dagen geleden
nomma bole
nomma bole

Marco,ik kan niet geloven dat jij aan meiden hun billen zit,zeg dat t niet waar is,alleen jij weet de waarheid of is de schaamte zo groot dat je het angstvallig binnenhoud,,dan is er 1 conclusie dat die meiden liegen ,want het is niet waar ,en dan vraag ik me ook af waarom zouden meisjes van 13,14 zomaar zoiets zeggen? de waarheid Marco vertel waneer zien we je in n programma?

5 dagen geleden
Wilfred Zwart
Wilfred Zwart

Wordt een beetje misselijk van dit soort suggestieve clubjes🤮

9 dagen geleden
Nigel van Heerde +44
Nigel van Heerde

Ik denk dat het allemaal wel mee valt

Maand geleden
M1CH1EL
M1CH1EL

@HerpKingdoms Klinkt als iemand met ervaring, Herp staat natuurlijk voor Herpes

7 dagen geleden
FC Josio +1
FC Josio

@HerpKingdoms *jouw + ratio

Maand geleden
Worldofcynthia +3
Worldofcynthia

@HerpKingdoms het is inderdaad niet normaal maar een aangifte betekend niet hij ook schuldig is. Ik beschuldig pas als echt bewezen is zal je ook eens moeten proberen

Maand geleden
Nigel van Heerde +1
Nigel van Heerde

@Jadey maar volgende keer hele zinnen :)

Maand geleden
Nigel van Heerde
Nigel van Heerde

@HerpKingdoms is zeker ook niet normaal maar is het al bewezen dan??? Inderdaad nee

Maand geleden
76illusion +1
76illusion

Oordeel zelf?? Over wat?……

27 dagen geleden
Lucas D. +10
Lucas D.

Zit geen kwaat in die man joh

Maand geleden
Johannes Van Der Kamp +4
Johannes Van Der Kamp

Kwaat?

Maand geleden
Mo Mak
Mo Mak

Wij mensen zijn zondaars wij mensen zijn. Niet perfect....We zijn geen engelen......Maar kan ook zijn dat de kerk denkt dat Jezus stierf voor de zonde van de mens ......moge Allah jullie leiden

6 dagen geleden
Toby ! +5
Toby !

Marco Borsato, onze nieuwe minister van peuterspeelzaken.

Maand geleden
MC President Osmanen Germanen
MC President Osmanen Germanen

En Karl Noten minister van buitenlandse zaken

10 dagen geleden
Ann
Ann

Wauw heb je die helemaal zelf bedacht?

Maand geleden

Volgende

Tilted Towers HIDE AND SEEK in Fortnite Chapter 3!

11:26

IK WORD VERRAST DOOR STUKTV... #3083

43:25

Kardeşlerim 36. Bölüm @atv

2:26:28

Kardeşlerim 36. Bölüm @atv

KARDEŞLERİM

Weergaven 5 mln.

Laurel and Hardy: Why didn't you tell me you had 2 legs

7:34

Laurel and Hardy: Why didn't you tell me you had 2 legs

Laurel and Hardy Forum

Weergaven 3,4 mln.

Philippe Geubels bij DWDD

13:03

Philippe Geubels bij DWDD

Paparazzo di Kirchroa

Weergaven 1,6 mln.

Top 10 Beautiful Moments Of Respect

5:48

amazing bird!!!he talks like a human being!!!

3:04

Tilted Towers HIDE AND SEEK in Fortnite Chapter 3!

11:26